Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Palomino - Irena Hendrychová

CK Palomino - Irena Hendrychová

V Rohu 725/12
142 00 Praha 4-Libuš
Telefon: 244 404 239
Web: http://www.palomino.cz
Email: palomino@volny.cz

 

SPECIALISTA NA IZRAEL A JORDÁNSKO

Cestovní kancelář Palomino, založená v roce 1998, se specializuje na POUTNÍ ZÁJEZDY, poznávací a pobytové zájezdy. Každým rokem se snažíme o zkvalitnění a rozšíření služeb našim klientům tak,  aby nabídka obsahovala kromě tradičních a oblíbených zájezdů i několik zajímavých novinek. 

Tradičně v naší nabídce zůstávají zájezdy, které u Vás získaly značnou oblibu, např. poutní cesty do Svaté země, zahrnující území Izraele, Egypta a Jordánska. Též cesty do Fatimy, Lurd, Santiago de Compostely a věčného města Říma. Též Vám též přinášíme poznání Turecka a biblických míst spjatých s tímto územím. Na přání mnoha našich klientů zařazujeme opět leteckou pouť do Fatimy. 
Do poutních zájezdů farností i diecézí se mohou dle zájmu přihlásit i individuální klienti.

POUTNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZDY
Poznávání tajemného a vzdáleného světa patří už od nepaměti k lidskému rodu a lidské kultuře. Čím více jsme poznali, tím více můžeme srovnávat. A o cestování to platí dvojnásob!

Nabízíme Vám širokou paletu nejrůznějších poutních a poznávacích zájezdů. Naše zájezdy mají poutní charakter a jejich cílem jsou místa spjata s vírou katolické církve. Můžete s námi navštívit různá mariánská poutní místa, můžete poznat místa, kde se rodila křesťanská víra, můžete s námi ale také navštívít místa a kraje působení světců, či jiných velikánů víry.

Zveme Vás do Izraele, Jordánska, Egyptu, Turecka, Itálie, Francie, Španělska, Portugalska a mnoha dalších zemí. Spojte dobré s užitečným a připojte se k nám.

V jednotlivých destinacích máme s našimi partnery dlouholeté velmi dobré vztahy a zajišťujeme vždy pro naše klienty 2-3 lůžkové pokoje s příslušenstvím.

V oblasti dopravy máme trvalé partnery, o kterých víme, že jejich služby jsou seriozní, dopravní prostředky jsou v bezvadném technickém stavu a řidiči mají veškerá potřebná oprávnění a dlouholetou praxi.

POBYTY U MOŘE
Itálie - Bellaria, Chorvatsko - Dugi otok

Věříme, že s naší cestovní kanceláří PALOMINO prožijete na cestách za poznáním i odpočinkem mnoho příjemných zážitků.

Další kontakty

Mobily: 728 361 728, 728 327 282

 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

DO EGYPTA ZA SUPER CENU
Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. 


TURECKO OD 5000 Kč!
Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů. 


HURGHADA ZA FANTASTICKOU CENU OD 6000 Kč
Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. 


ALL INCLUSIVE TUNISKO ZA 8000 Kč? 
Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dopělé osoby. 


OMÁN LETECKY SE SNÍDANÍ OD 8500 Kč
Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
 

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA - DOVOLENÁ V KARIBIKU ZA 20 TISÍC
Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.  

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.