Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Tipy na oblíbené hotely v Hurghadě

Hurghada dokáže vyhovět všem návštěvníkům, nabízí nádherné pláže, ideální podmínky pro potápění, kvalitní hotely, které poskytují dokonalé zázemí i okolí lákající k poznávání. Sbalte si kufry, do Hurghady můžete vyrazit kdykoliv!

Egyptská Hurghada je ideální volbou pro všechny, kdo chtějí strávit příjemnou odpočinkovou dovolenou vyplněnou poleháváním na plážovém lehátku s nohama zahrabanýma v teplém písku, pro rodiny s dětmi, které hledají dostatek zábavy přímo v letovisku i pro příznivce aktivní dovolené, kteří milují vodní sporty, potápění nebo by se rádi vypravili na velbloudu, nebo čtyřkolce do pouště. Samozřejmě nechybí ani pestré možnosti poznávání egyptských památek nebo seznamování se s arabským světem prostřednictvím návštěvy tradičních bazarů.

Všem, kteří se rozhodnou strávit svou dovolenou v egyptské Hurghadě, jsou k dispozici velmi kvalitní hotely všech kategorií, stačí si jen vybrat.

Arabia Azur Resort

Velmi oblíbený je například přímo u moře ležící Arabia Azur Resort obklopený uměle vytvořenými lagunami, který potěší všechny milovníky šnorchlování a vodních sportů. Nachází se totiž v blízkosti korálového útesu, kde je možné pozorovat rozmanité mořské živočichy. Písečná pláž je kombinovaná s korálem, vstup do vody je na některých místech pozvolný, jinde je umožněn po schůdcích. Na pláži i u bazénu jsou hostům k dispozici lehátka, slunečníky, podložky i osušky – vše zdarma. Velký bazén je v zimě vyhřívaný. Tento hotel uspokojí i náročné klienty, stejně tak jako rodiny s dětmi, mladé páry nebo seniory. V hotelu se pravidelně konají animační večery, které potěší malé i velké.

Arabia Azur Resort, Hurghada - Egypt
Foto: Arabia Azur Resort

Aladdin Beach Resort

Hotel Aladdin Beach Resort vytváří společně s hotely Ali Baba a Jasmine village rozsáhlý hotelový komplex disponující bohatou nabídkou zábavy a sportovních aktivit. Díky tomu se hodí pro všechny věkové kategorie, nadšeny zde budou jak rodiny s dětmi, tak i příznivci aktivní dovolené. Hotely leží přímo u písčito-kamenité pláže s pozvolným vstupem do moře a obklopeny jsou nádhernou zahradou. Mezi jednotlivými hotely je možné se volně pohybovat a využívat služeb all inclusive i pláže všech tří kapacit. Navíc hosté ubytovaní v tomto hotelovém komplexu mají zdarma dva vstupy do nedalekého Aquaparku Titanic.

Aladdin Beach Resort, Hurghada - Egypt
Foto: Aladdin Beach Resort

Palm Beach Resort

Velmi příjemný pobyt zaručuje také Palm Beach Resort, hotelový komplex postavený v unikátním orientálním slohu. Nachází se v pěkné udržované zahradě, přímo u písečné pláže s barem. Hotel vyniká přátelskou atmosférou a kvalitními službami, potěší tak náročné klienty a zejména pak rodiny s dětmi. Vzhledem k bezbariérovému přístupu je vhodný také pro handicapované osoby. K hotelu patří 2 bazény, z toho jeden je vybaven tobogánem a skluzavkou. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénů i na pláži jsou hostům k dispozici zdarma.

Palm Beach Resort, Hurghada - Egypt
Foto: Palm Beach Resort

Sea Garden Hotel

Kdo miluje zábavu, noční život a rád je v centru dění, jistě jej zaujme Sea Garden Hotel, který byl vystavěn nedaleko přístavu Hurghada Marina s promenádou. Tento jednoduše a přitom elegantně zařízený hotel se nachází v centru Hurghady, ve čtvrti Sakkala, pouhých 100 metrů od písčito-oblázkové pláže. V jeho blízkém okolí najdete řadu restaurací, barů, kaváren a obchůdků, je zde tak mnoho příležitostí k zábavě, ochutnávkám tradičních arabských pokrmů i k nakupování. Hotelu nechybí prostorný bazén, který je v zimním období vyhřívaný.

Sea Garden Hotel, Hurghada - Egypt
Foto: Sea Garden Hotel

Sea Gull Hotel

V samotném centru letoviska Hurghada - v Sakkale je situován také Sea Gull Hotel, který si svou oblibu získal hlavně díky široké nabídce služeb a aktivit. Jeho velkou předností je však také poloha ve svahu, díky níž nabízí krásný výhled na moře. Romantická oblázková pláž je vzdálena coby kamenem dohodil. Dostanete se k ní po pár schodech přímo od hotelu. Tento kvalitní hotel poskytuje svým klientům sice standardní, ale velmi pečlivě udržované pokoje. Je vhodnou volbou pro milovníky večerních procházek, zábavy, nákupů a nočního ruchu. Centrum města s tavernami a obchody je vzdáleno asi 10 minut chůze.

Sea Gull Hotel, Hurghada - Egypt
Foto: Sea Gull Hotel

Recenze hotelů v Hurghadě najdete také na stránkách srovnávače zájezdů Cestolino.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 6 149 krát.

Kontextová reklama

  • Hurghada za fantastickou cenu od 6000 Kč

    Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. Vyberte si z široké nabídky resortů v této destinaci.
  • Omán letecky se snídaní od 8500 Kč

    Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
  • Do Egypta za super cenu

    Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. Egyptské pyramidy, starověké chrámy, plavba po řece Nil, all inclusive dovolené s potápěním nebo šnorchlováním mezi úchvatnými korály Rudého moře. U nás najdete vše.
  • Turecko od 5000 Kč!

    Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů.
  • ALL INCLUSIVE Tunisko za 8000 Kč?

    Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dospělé osoby.
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

DO EGYPTA ZA SUPER CENU
Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. 


TURECKO OD 5000 Kč!
Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů. 


HURGHADA ZA FANTASTICKOU CENU OD 6000 Kč
Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. 


ALL INCLUSIVE TUNISKO ZA 8000 Kč? 
Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dopělé osoby. 


OMÁN LETECKY SE SNÍDANÍ OD 8500 Kč
Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
 

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA - DOVOLENÁ V KARIBIKU ZA 20 TISÍC
Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.  

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Turecko | Řecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko