Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Golfová hřiště v Egyptě IV. - Maritim Jolie Ville Golf & Resort

Jedním z nejlepších golfových hřišť rozkládajícím se na egyptské riviéře Rudého moře je Maritim Jolie Ville, které bylo před více než deseti lety vybudováno na předměstí letoviska Sharm El Sheikh. Za dobu své existence dosáhlo toto golfové hřiště mezinárodního věhlasu a dnes hostí nejznámější golfové turnaje, kterých se účastní přední hráči golfu.

Maritim Jolie Ville Golf & Resort leží na jižním cípu Sinajského poloostrova a stalo se prvním egyptským golfovým hřištěm, které bylo vybudováno na pobřeží Rudého moře. Rozkládá se v blízkosti oblíbené turistické destinace Sharm El Sheikh. Toto velmi živé a moderní letovisko patří k nejnavštěvovanějším a nejrychleji se rozvíjejícím destinacím v Egyptě, které svým hostům poskytuje vysoký standard služeb. Nikdo by dnes nevěřil, že se v těchto místech ještě před cca 20 lety nacházela jen beduínská vesnička. V současnosti je zdejší pobřeží lemováno asi stovkou hotelů světoznámých řetězců, které se pyšní pestrou nabídkou služeb a přátelskou atmosférou.

Maritim Jolie Ville Golf & Resort

V rušném centru letoviska Sharm El Sheikh najdete množství obchodů, kaváren, restaurací a diskoték. Mnoho návštěvníků považuje tuto destinaci za turistický ráj. Nabízí totiž nádhernou přírodu, má příjemné klima a nádherné korálové útesy vyskytující se v těsné blízkosti pobřeží. Sharm El Sheikh se tak stal oblíbenou základnou pro milovníky odpočinku na pláži, vodních sportů, potápění a díky blízkosti Maritim Jolie Ville také golfu.

18 jamkové golfové hřiště Maritim Jolie Ville Golf & Resort par 72 postavené společností Sanford Associates bylo slavnostně otevřeno v roce 1998. Nachází se na útesu nad mořem, je velmi kvalitní a pečlivě udržované. Na délku měří 5928 metrů a během hry se můžete kochat nádhernou kulisou nehostinného načervenalého Sinajského pohoří. Nejkrásnější pohled na něj je v pozdním odpoledni nebo při západu slunce. Z hřiště se navíc můžete kochat i pohledem na modravé hlubiny Rudého moře.

Přírodní krása hřiště vás uchvátí stejně tak, jako jeho design. Na hřišti bylo totiž vysázeno na 5 tisíc stromů a křovin a také vytvořeno osmnáct umělých jezer, z nichž šestnáct je naplněno slanou vodou. Tyto vodní plochy tak krásně ladí se svěží vegetací, která je domovem mnoha nejrůznějších ptačích druhů. Celkem se v okolí hřiště usadilo na 15 druhů stěhovavých ptáků, z čehož devět druhů je dokonce zapsáno na seznamu ohrožených druhů.

Maritim Jolie Ville Golf & Resort se svými čtyřmi odpališti uspokojí golfisty všech úrovní, skvěle si zde zahrají jak golfoví profesionálové, tak i začátečníci. Zahrát si na něm mohou jak členové golfového klubu, tak i ubytovaní či neubytovaní hosté. V tomto ohledu zde neplatí žádná omezení. Golfisté ocení zdejší krásné suché fairwaye i greeny. Na řadě jamek se musíte vypořádat s vodními překážkami. Tou nejtěžší je dogleg na dvanácté jamce par 4. Fairway se zde stáčí do strany pod úhlem několika stupňů, čímž jamka získává na technické obtížnosti, ale zároveň nabízí řadu alternativních možností, jak ji zahrát. Přilehlé jezero je navíc nutné překonat většinou proti větru. Jamka je tak skutečným oříškem i pro zkušené golfisty. Hřiště Maritim Jolie Ville v roce 2004 hostilo turnaj European Challenge Tour, Al Ahram-Maritim Jolie Ville Sharm El Sheikh Challenge, po kterém v dalším roce následoval ještě Maritim Jolie Ville Sharm El Sheikh Seniors Open pod záštitou European Seniors Tour. V letech 2006 a 2008 získal tento golfový resort putovní platinovou cenu pro nejlepší golfový klub na Středním Východě a v Africe.

Maritim Jolie Ville Golf & Resort

K dispozici všem hráčům je osvětlený driving range. Pravidelně se zde konají lekce pro skupiny i jednotlivce pod vedením profesionálního trenéra. K dispozici je také patovací green a tři jamky pro trénink krátké hry.

Součástí golfového resortu je klubovna s půjčovnou golfového vybavení a specializovaným obchodem. Uvnitř najdete také bar, restauraci s terasou, převlékárnu a šatny se sprchami. K dispozici je vám také úschovna golfových bagů a jsou zde možnosti čištění holí. Co se týče služeb, máte možnost si zde pronajmout tzv. “kedíky“, tedy nosiče holí, motorové vozíky nebo nápojové vozíky na hřiště. Také v polovině hřiště je možné se občerstvit.

Golfové hřiště leží v těsné blízkosti pěti hvězdičkového hotelu Maritim Jolie Ville Golf & Resort. Tento kvalitní hotelový resort poskytuje zázemí na vysoké úrovni a svými službami si získal renomé a také mnoho spokojených a stálých klientů. Nabízí 418 pokojů, které jsou vybaveny klimatizací, telefonem s přímým mezinárodním voláním, satelitní TV, záznamníkem, sejfem, minibarem, ledničkou, fénem a bezdrátovým internetem. Součástí hotelu je devět restaurací a barů, čtyři tenisové kurty, lázně, potápěčské centrum a konferenční sály. Dále je v něm hostům k dispozici velmi dobře technicky vybavená posilovna, sauna, parní lázeň, jsou zde možnosti hydroterapie, aerobiku a vyzkoušet můžete i thajské masáže.

Maritim Jolie Ville Golf & Resort

Hosté s malými dětmi jistě ocení také jeden z největších tematických vodních parků v oblasti se skluzavkami a atrakcemi, které hotel nabízí a další volnočasové aktivity. Nechybí ani dětský klub a pláž s terasami. Hotel je situován asi jen 5 km od mezinárodního letiště v Sharm El Sheikhu a 7 km od živého centra Naama Bay, kam se můžete vydat v případě, pokud zatoužíte po ruchu velkoměsta. Maritim Jolie Ville Golf & Resort je vhodný pro každého kdo vyhledává odpočinkovou dovolenou okořeněnou golfovými zážitky. 

NÁŠ TIP: Evidujte své golfové výsledky a statistiky a vyhodnoťte si, kde máte ve své hře rezervy. 

- jap -

Golfová hřiště v Egyptě:
Golfová hřiště v Egyptě I. - El Gouna Golf Club
Golfová hřiště v Egyptě II. - Madinat Makadi Golf Resort
Golfová hřiště v Egyptě III. - Taba Heights Golf Resort
Golfová hřiště v Egyptě IV. - Maritim Jolie Ville Golf & Resort
Golfová hřiště v Egyptě V. - Cascades Golf & Country Club 
Golfová hřiště v Egyptě VI. - Steigenberger Al Dau Golf Course
Golfová hřiště v Egyptě VII. - Stella Di Mare Golf and Country Club
Golfová hřiště v Egyptě VIII. - Royal Valley Golf Club 
Golfová hřiště v Egyptě IX. - Alexandria Sporting Club
Golfová hřiště v Egyptě X. - Katameya Heights Golf & Tennis Resort
Golfová hřiště v Egyptě XI. - Solaimaneyah Golf Resort
Golfová hřiště v Egyptě XII. - Dreamland Golf & Tennis Resort
Golfová hřiště v Egyptě XIII. - Mirage City Golf Club

Článek byl zobrazen 31 559 krát.

Kontextová reklama

  • Dominikánská republika - dovolená v Karibiku za 20 tisíc

    Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.
  • Hurghada za fantastickou cenu od 6000 Kč

    Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. Vyberte si z široké nabídky resortů v této destinaci.
  • ALL INCLUSIVE Tunisko za 8000 Kč?

    Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dospělé osoby.
  • Turecko od 5000 Kč!

    Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů.
  • Do Egypta za super cenu

    Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. Egyptské pyramidy, starověké chrámy, plavba po řece Nil, all inclusive dovolené s potápěním nebo šnorchlováním mezi úchvatnými korály Rudého moře. U nás najdete vše.
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

DO EGYPTA ZA SUPER CENU
Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. 


TURECKO OD 5000 Kč!
Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů. 


HURGHADA ZA FANTASTICKOU CENU OD 6000 Kč
Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. 


ALL INCLUSIVE TUNISKO ZA 8000 Kč? 
Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dopělé osoby. 


OMÁN LETECKY SE SNÍDANÍ OD 8500 Kč
Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
 

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA - DOVOLENÁ V KARIBIKU ZA 20 TISÍC
Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.  

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Turecko | Řecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko