Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Golfová hřiště v Egyptě VI. - Steigenberger Al Dau Golf Course

Každý, kdo si chce na dovolené v Egyptě užívat krásných pláží omývaných vodami Rudého moře a zároveň mít možnost si kdykoliv zahrát golf, měl by navštívit Steigenberger Al Dau Resort situovaný nedaleko centra Hurghady. Zde se můžete věnovat nejrůznějším sportovním aktivitám a zároveň mít na dosah ruky všechna zařízení rušného resortu.

Živé pulzující město a významné turistické letovisko Hurghada je od golfového resortu Steigenberger Al Dau vzdáleno asi 5 kilometrů, letiště je ještě blíže, pouhé tři kilometry daleko. V současnosti je Hurghada nejznámější a nejnavštěvovanější prázdninovou destinací v Egyptě, která dokáže svým návštěvníkům zajistit prožití pohodové a nezapomenutelné dovolené v exotickém prostředí. Na své si zde přijdou jak aktivní jedinci, tak i lidé, kteří si sem přišli odpočinout od každodenních starostí a užívat si krásných písčitých pláží, křišťálově čisté vody, bohatého podmořského života a neustávajícího slunečního svitu.

Ideálním řešením, jak spojit aktivní a pasivní odpočinek, je pobyt v hotelovém komplexu Steigenberger Al Dau Golf Resort, který svým návštěvníkům poskytuje nejen skvělé možnosti ubytování, ale také sportovní vyžití. Najdete zde luxusní hotely, ke kterým patří soukromé pláže i golfové hřiště. Steigenberger Al Dau Golf Course je devítijamkové hřiště par 27, které má na délku 569 metrů. Bylo otevřeno v roce 2006.

Hřiště ležící přímo na břehu Rudého moře je vhodné jak pro pokročilé, tak i pro začínající hráče golfu. Jeho součástí je nejen pozvolně se svažující pláž, ale také klikatící se jezírko. Během hry tak nabízí nádherné výhledy na modravé mořské hlubiny. Toto hřiště je dílem švýcarského mezinárodně uznávaného architekta Petera Harradina, který je autorem více než dvou stovek golfových hřišť po celém světě. Rovněž je autorem prestižního projektu Emaar Upton v hlavním městě Káhiře.

I když to vypadá, že jde spíše o rekreační golfové hřiště určené turistům, není tomu tak. Stalo se členem prestižního celosvětového sdružení golfové turistiky  IAGTO a zdejší hráči berou golf naprosto vážně. Na fairwayích a greenech byla použita ekologická tráva Seashore Paspalum, která je vysoce odolná proti soli a proto je možné ji zavlažovat i poloslanou vodou. Hranice fairwayí lemují písečné plochy. Místní jezírko klikatící se celým hřištěm pak představuje velkou překážku, kterou je nutné překonat na třech jamkách.

Součástí golfového hřiště Steigenberger Al Dau Golf Course je také vodní cvičná louka s deseti stanovišti, cvičný green a dvě cvičné sítě. Hřiště je k dispozici hotelovým hostům i dalším zájemcům za denní poplatek. Hřiště je navíc vybaveno umělým osvětlením, můžete si tak na něm zahrát kdykoliv vás to zrovna popadne, ve dne i v noci.

K areálu golfového hřiště ještě patří klubovna Steigenberger Al Dau Club, v níž najdete restauraci s terasou, bar i specializovaný obchod. K dispozici je vám také půjčovna golfového vybavení, především tedy holí a vozíků.

Luxusní hotelový komplex Steigenberger Al Dau Beach je připraven vyhovět nárokům i těch nejnáročnějších zákazníků, poskytuje totiž nadstandardní služby a kvalitní servis. Jeho polohu ocení jak příznivci golfu, tak i milovníci vodních sportů a potápění. Hotel disponuje několika konferenčními místnostmi, business centrem a kvalitním wellness centrem o rozloze 1000 m2. Ve wellness centru The Algotherm Thalasso & Spa si můžete užívat masáží, sauny, jacuzzi, tureckých lázní, fitness i vnitřního bazénu s mořskou vodou. V zimním období je hostům k dispozici jeho vyhřívaná část. Dále se zde nachází deset místností na nejrůznější procedury, čajový salónek, sál pro aerobic a kardio trénink. Ke sportovnímu zázemí hotelu patří i plážový volejbal, tenis, stolní tenis, běžecká a cyklistická dráha, skateboard park a kulečník. V blízkosti hotelu se nachází pěší promenáda s obchody, kavárnami a bary. 

NÁŠ TIP: Evidujte své golfové výsledky a statistiky a vyhodnoťte si, kde máte ve své hře rezervy. 

- jap -
Foto: www.steigenbergeraldaubeach.com

Golfová hřiště v Egyptě:
Golfová hřiště v Egyptě I. - El Gouna Golf Club
Golfová hřiště v Egyptě II. - Madinat Makadi Golf Resort
Golfová hřiště v Egyptě III. - Taba Heights Golf Resort
Golfová hřiště v Egyptě IV. - Maritim Jolie Ville Golf & Resort
Golfová hřiště v Egyptě V. - Cascades Golf & Country Club
Golfová hřiště v Egyptě VI. - Steigenberger Al Dau Golf Course
Golfová hřiště v Egyptě VII. - Stella Di Mare Golf and Country Club
Golfová hřiště v Egyptě VIII. - Royal Valley Golf Club
Golfová hřiště v Egyptě IX. - Alexandria Sporting Club
Golfová hřiště v Egyptě X. - Katameya Heights Golf & Tennis Resort
Golfová hřiště v Egyptě XI. - Solaimaneyah Golf Resort
Golfová hřiště v Egyptě XII. - Dreamland Golf & Tennis Resort
Golfová hřiště v Egyptě XIII. - Mirage City Golf Club

Článek byl zobrazen 8 573 krát.

Kontextová reklama

  • Do Egypta za super cenu

    Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. Egyptské pyramidy, starověké chrámy, plavba po řece Nil, all inclusive dovolené s potápěním nebo šnorchlováním mezi úchvatnými korály Rudého moře. U nás najdete vše.
  • Dominikánská republika - dovolená v Karibiku za 20 tisíc

    Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.
  • Hurghada za fantastickou cenu od 6000 Kč

    Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. Vyberte si z široké nabídky resortů v této destinaci.
  • ALL INCLUSIVE Tunisko za 8000 Kč?

    Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dospělé osoby.
  • Turecko od 5000 Kč!

    Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů.
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

DO EGYPTA ZA SUPER CENU
Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. 


TURECKO OD 5000 Kč!
Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů. 


HURGHADA ZA FANTASTICKOU CENU OD 6000 Kč
Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. 


ALL INCLUSIVE TUNISKO ZA 8000 Kč? 
Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dopělé osoby. 


OMÁN LETECKY SE SNÍDANÍ OD 8500 Kč
Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
 

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA - DOVOLENÁ V KARIBIKU ZA 20 TISÍC
Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.  

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Turecko | Řecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko