Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Gattom Tour

Gattom Tour

Dlouhá třída 43
736 01 Havířov-Město
Telefon: 591 131 599
Web: http://www.gattomtour.cz
Email: gattom@email.cz

 

Jistě jste si všimli, že slogan naší cestovky je GATTOM TOUR - specialisté na nevšední zážitky. Není pro nás důležité pouze prodat. Chceme, aby zákazník byl spokojen a rád se k nám vracel. Členové našeho týmu jsou mladí energetičtí lidé, kteří milují cestování a mají své vlastní zážitky i zkušenosti, o které se s Vámi rádi podělí. 
Je-li pro vás důležitá cena a kvalita služeb, dokážeme se vám přizpůsobit a nabídnout Vám něco, co by Vám mohlo i finančně vyhovovat. Jde-li vám o zážitek, pomůžeme vám vybrat tu nejlepší dovolenou, podle vašich zálib a přání. Odpočinkovou dovolenou, nebo i super poznávací zájezdy. 
Ti, kteří milují adrenalin, si určitě také vyberou. Nabízíme nejen seskok padákem, ale i nádherné potápění s možností absolvování kurzu v Chorvatsku zakončené mezinárodně platným průkazem potápěče. A pokud jste romanticky založení, můžete s námi prožít i nevšední romantiku...

A hlavně garantujeme lepší ceny zájezdů a služeb než ostatní cestovky. GATTOM TOUR pracuje se zárukou nejnižší ceny a my slibujeme, že pokud najdete levnější zájezd za úplně stejných podmínek, před rezervací, přebijeme tuto cenu. Je důležité upozornit, že požadavek na úplně stejné podmínky zahrnuje jak produkt tak i službu. Například, pokud je vámi nalezená cena zájezdu se snídani a cena od GATTOM TOUR je s polopenzí, nebude toto považováno za stejné podmínky.

A proč si koupit zájezd u nás? 5+1DŮVODŮ

1) Cena - Za zájezd nezaplatíte ani o korunu více než v cestovní kanceláří, právě naopak! Cenu zájezdu si na úkor našeho klienta žádným způsobem nenavyšujeme. 

2) Nákup z pohodlí domova - nabídku zájezdů si můžete prohlížet 24 hodin, 7 dní v týdnu kdekoliv vás napadne. Doma, v práci či internetové kavárně.

3) Úspora času - nemusíte chodit do cestovních kanceláří, abyste si vybrali. Všechny vybrané zájezdy si můžete vzájemně porovnat na jediném místě a během zlomku původního času.

4) Široká nabídka - pouze u nás si můžete vybrat během chvilky z nabídky zájezdů 200 českých a německých cestovních kanceláří. Všech pojištěných a prověřených.

5) Osobní kontakt - po odeslání vaší nezávazné objednávky Vás telefonicky kontaktujeme. Dořešíme s vámi veškeré detaily a zodpovíme případné dotazy.

Další kontakty

596 811 696, 608 701 703

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

DO EGYPTA ZA SUPER CENU
Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. 


TURECKO OD 5000 Kč!
Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů. 


HURGHADA ZA FANTASTICKOU CENU OD 6000 Kč
Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. 


ALL INCLUSIVE TUNISKO ZA 8000 Kč? 
Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dopělé osoby. 


OMÁN LETECKY SE SNÍDANÍ OD 8500 Kč
Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
 

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA - DOVOLENÁ V KARIBIKU ZA 20 TISÍC
Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.  

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.