Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Egypt - dovolená s eTravel.cz

Stojíte před otázkou kam na dovolenou a přemýšlíte, čím tolik lidí okouzluje právě Egypt? Je zemí mnoha tváří. Zatímco jedni jej milují coby zemi velkolepých památek a bohaté historie, jiní obdivují jeho přírodu a magickou poušť.

Velmi oblíbený je Egypt pro krásné pláže, exotickou kulturu a vynikající gastronomii. Poskytuje možnost celoroční rekreace, a to i v zimě, kdy se teploty pohybují okolo 20°C. Je rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Egypt představuje odpočinek v moderních a luxusních hotelových komplexech. Okouzluje svou krásou, unikátností a pohostinností. Při návštěvě Egypta si můžete být jisti stálým počasím a průzračným mořem.

Dědictví faraónů

Egypt nadchne všechny, kdo hledají významné historické památky. Mezi nejnavštěvovanější patří pyramidy, kterých je zde více než 90, nejznámější jsou k vidění v Gíze. Zajímavou možnost jak poznat památky Egypta představují plavby výletní lodí. Během plavby po Nilu se seznámíte se všemi atraktivními místy jako Luxor, Údolí králů či Káhira, spatříte nádherné výhledy na palmové háje, zelenající se pole i tradiční vesnice. Dopřejte si poznání památek a egyptské kultury stejným způsobem, jako se kdysi plavili králové a královny Egypta.

Přírodní krásy Egypta

Jedním ze skvostů Egypta je královna pouští Sahara. Krása tajemných písečných dun největší pouště světa je fascinující a stojí za to ji poznat. Existuje rčení, že kdo jednou Saharu navštíví, stává se navždy jejím zajatcem. Chce se sem vracet znovu a znovu. Napadá vás myšlenka zda vůbec může být takové nehostinné místo krásné? Může, ale musíte se sem vydat a zamilovat si ji. Až v této úžasné krajině uprostřed ničeho najednou spatříte oázy zeleně, plné života a potkáte divoká zvířata, poznáte její proměnlivost, sílu i krásu.

Luxusní letoviska

Země pouští, pyramid a faraonů se v kombinaci s jistotou sluníčka, modrého moře a dostatkem turistických atrakcí stává jednou z nejoblíbenějších destinací. Egypt je zemí, kde se nebudete nudit. A stejně jako je atraktivní nabídka zajímavostí je pestrá nabídka letovisek a ubytování.

Oblast uměle vybudovaných lagun propojených s otevřeným mořem, luxusními hotely v arabském stylu a atmosférou orientu představuje El Gouna. Místo nabízející relaxaci a romantiku leží pouhých 26 km od Hurghady, s níž je propojená místní dopravou. Příjemné letovisko s udržovanými plážemi, 18-ti jamkovým golfovým hřištěm, kasinem či potápěčskými centry.

Oblíbenou oblastí pro krásné pláže a blízkost korálového útesu je Makadi. Luxusní hotely, kvalitní služby, výborný servis, tak by se dalo charakterizovat toto romantické, poměrně klidné místo.

Další z klidnějších letovisek Safaga s překrásnou scenérií hor je ideální místo pro ty, kdo hledají poklidnou dovolenou a relaxaci. Typické pro Safagu je větrné počasí, takže pokud nepatříte k milovníkům windsurfingu a nemáte rádi vítr, zvolte raději vhodnější letovisko.

Klid, panenskou přírodu a nejhezčí moře v Egyptě najdete ve středisku Taba. Luxusní letovisko Egypta tvoří záliv obklopený divoce rozeklanými horskými masivy, pouští a mořem s úchvatnými výhledy. Skvělé místo pro ty, kdo nevyhledávají masovou turistiku. Poloha nedaleko hraničního přechodu s Izraelem je výhodná pro výlety do skalního města Petra v Jordánsku, do Jeruzaléma či k Mrtvému moři. Ideální lokalita pro potápění s průzračným mořem a zachovalými korály.

Především mladou generací je vyhledávána oblast Dahab s širokými možnostmi zábavy, sportovních aktivit a nádherně čistým mořem. Atmosféra v letovisku je volnější a bližší západním turistům.

Krásné a nejmladší letovisko na pobřeží Rudého moře plné hotelových komplexů Ain El Soukhna  je populární pro své krásné pláže s pozvolným vstupem do moře, rodinným prostředím, příjemným klimatem a překrásnými scenériemi hor, pouští a pláží. Ain El Soukhna má dostatečné vyžití včetně vodních a golfových aktivit, není však vhodná pro milovníky potápění a šnorchlování.

Takřka na samém břehu Sinajského poloostrova se nachází nejoblíbenější letovisko Egypta, Sharm el Sheikh, přezdívané „Egyptská perla“. Kouzelné místo s překrásným podmořským světem, dostatkem zábavy a dobrodružství stejně jako možností relaxace. Tři nádherné zátoky Shark Bay, Maya Bay a Naama Bay tvoří tuto mimořádnou potápěčskou destinaci, kterou proslavily korálové útesy Ras Mohammed, Tiran a pobřeží Aqaba. Můžete si ale prostě jen užívat sluníčka, protože se zde málokdy setkáte s rozmary počasí. Sharm-el Sheikh je místem, kam se budete určitě rádi vracet.

Asi nejznámějším letoviskem je Hurghada. Skýtá skvělé klimatické podmínky, barevný podmořský život, bohatou nabídku výletů za památkami, na okolní ostrovy nebo do pouště. Navštívit můžete bazary, obchody i tržnice, kavárny a diskotéky nebo ochutnat místní speciality. Bohaté vyžití, úchvatné potápění, krásné pláže.

Golf pod pyramidami

Během posledních let se Egypt stal místem špičkových golfových hřišť. K příznivcům potápění a šnorchlování se tak mohou přidat i milovníci golfu. Zelené oázy uprostřed písku nabízí jedinečnou atmosféru, zajímavé přírodní kontrasty a úchvatné výhledy na pobřeží. Šestnáct golfových hřišť vysoké kvality, příjemné podnebí a průměrné teploty okolo 23°C vytváří pro hru lákavé podmínky kdykoliv během roku. Ve chvílích, kdy odložíte golfové hole si pak můžete dopřát odpočinek na krásných plážích nebo se vydat za poznáním historických památek. Dovolená s golfem  je dalším způsobem, jak prožít nezapomenutelné chvilky v této exotické zemi.

Pokud byste se rádi dozvěděli o této destinaci více, můžete se nechat inspirovat stránkami www.dovolena-info.cz, kde najdete informace o Egyptě, jeho letoviscích, památkách a zajímavých místech. Můžete zde získat rady, doporučení či tipy, můžete nahlédnout do fotogalerie.

Pro ty z vás, kteří čekáte s výběrem dovolené na poslední chvíli máme atraktivní a bohatou last minute nabídku. Právě Egypt nabízí dostatek last minute zájezdů, zajímavé slevy a možnost přesně přizpůsobit dovolenou vašim aktuálním potřebám.

Golfistům přinášíme bližší informace o golfových hřištích a golfové dovolené v Egyptě na stránkách www.golf365.cz.

Využijte spolehlivý servis při výběru dovolené, denně aktualizovanou nabídku kvalitních a ověřených zájezdů a možnost pohodlného vyřízení přes internet od rezervace až po platbu.

Na našich stránkách je vám k dispozici katalog hotelů nebo uživatelské recenze, které vám mohou pomoci při rozhodování a výběru ideálního hotelu pro Vaši dovolenou. Naše bohaté zkušenosti jsou zárukou Vaší spokojené dovolené a recenze klientů těmi nejlepšími referencemi.

Všechny nabízené zájezdy jsou výhradně od řádně pojištěných cestovních kanceláří. Samozřejmostí je garance shodné ceny a zachování všech výhod včetně slev a bonusů.

A navíc, své stálé zákazníky odměníme. Nakupte svou dovolenou u nás a získejte slevu na další zájezdy.

- PR článek -

eTravel.cz
Slavíkova 1744/22
708 00  Ostrava - Poruba

Tel.: 596 915 233, 511 511 311, 221 221 331
etravel@etravel.cz
http://www.etravel.cz

Článek byl zobrazen 4 737 krát.

Kontextová reklama

  • ALL INCLUSIVE Tunisko za 8000 Kč?

    Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dospělé osoby.
  • Omán letecky se snídaní od 8500 Kč

    Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
  • Turecko od 5000 Kč!

    Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů.
  • Dominikánská republika - dovolená v Karibiku za 20 tisíc

    Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.
  • Do Egypta za super cenu

    Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. Egyptské pyramidy, starověké chrámy, plavba po řece Nil, all inclusive dovolené s potápěním nebo šnorchlováním mezi úchvatnými korály Rudého moře. U nás najdete vše.
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

DO EGYPTA ZA SUPER CENU
Dovolená u Rudého moře za bezkonkurenční ceny. Široká nabídka hotelů všech egyptských letovisek. 


TURECKO OD 5000 Kč!
Dovolená v Turecku nemusí stát desetitisíce. Podívejte se na naši nabídku zájezdů. 


HURGHADA ZA FANTASTICKOU CENU OD 6000 Kč
Léty osvědčená egyptská Hurghada, ALL INCLUSIVE od 6000 Kč. 


ALL INCLUSIVE TUNISKO ZA 8000 Kč? 
Ano, pro nás žádný problém. Hotel s bazénem, u moře, vhodný pro rodiny s dětmi i dopělé osoby. 


OMÁN LETECKY SE SNÍDANÍ OD 8500 Kč
Objevte krásu exotického Ománu za bezkonkurenční ceny. Omán nabízí všechno, na co si jen vzpomenete.
 

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA - DOVOLENÁ V KARIBIKU ZA 20 TISÍC
Tropický ráj, křišťálově čisté moře, úchvatné pláže, skvělé jídlo a výborný rum. To a mnoho dalšího vám nabízí Dominikánská republika.  

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Turecko | Řecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko